Bursa'da Suriyeliler'le Halk Arasında Kavga

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi'nde suriyeli vatandaşlarla mahalleli arasında kavga çıktı. 500 kişilik gurubun suriyelilerin dükkanlarını taşladıkları gelen bilgiler arasında.

13 Eylül 2018 Perşembe 20:25
Bursa'da Suriyeliler'le Halk Arasında Kavga

Bursa Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi'nde çıktığı belirtilen kavga kısa sürede büyüdü ve toplanan mahalleli sokak aralarında yürümeye başladılar. Yaklaşık olarak 500 kişi sokak aralarında yürürken ''Bursa'da Suriyeli İstemiyoruz'' şeklinde slogan attılar. Yürüyüşe geçenlerin Suriyeli'lere ait olan işyerlerini taşladıkları bildirilirken olayın yaşandığı Başaran Mahallesi'ne çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekiplerinin aynı sıra Çevik Kuvvet'te mahalleye gönderilirken güvenlik güçleri vatandaşlara sağduyu olmaları konusunda çağrıda bulundular. Dağılmak istemeyen mahalleli ve Çevik Kuvvet arasındada gerginlikler yaşanırken, kavganın dün gece Suriyeli bir vatandaşın mahallede kahvecilik yapan bir kişiyi bıçaklaması sonucunda çıktığı belirtildi. Kahveci şahsı bıçaklayan Suriyeli'nin yakalanması mahalle sakinlerinin tepkisini dindirmezken protestolar hala devam etmekte.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2018-09-16 01:29:01

Keşke diyorum keşke

Avatar
Yeşim 2018-09-13 21:31:47

Aynen bu haber doğru bizde buradayız

Avatar
fatih 2018-09-15 11:17:11

suriyeliler başımıza bela olacaklar en sonunda.

banner56

banner108