Bursa'da Suriyeliler Gençleri Zehirleyemeden Yakalandı!

Bursa Osmangazi ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen bir eve yapılan baskında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

28 Ağustos 2018 Salı 00:29
Bursa'da Suriyeliler Gençleri Zehirleyemeden Yakalandı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki operasyonda Bursa Osmangazi ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri 2 aydan fazla süren fiziki takip sonucunda Sırameşeler Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit ettiler.

Takiper sonucunda gece saatlerinde belirlenen eve operasyon düzenleyen ekipler Suriye uyruklu oldukları belirlenen Hüseyin H. (31) ile İbrahim V.N. (22) isimli şahısları gözaltına aldılar.

Ekipler evde yaptıkları inceleme ve aramalarda 834 adet uyuşturucu hap, 25 gram metamfetamin ve 4 bin 725 TL para ele geçirdiler.

Gözaltına alınan Suriye uyruklu şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklandılar.

banner119
Son Güncelleme: 28.08.2018 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108