Bursa'da Silahlı PTT Soygunu!

Bursa'da meydana gelen olayda, bir PTT şubesine elinde silahla giren şahıs PTT şubesinin kasasında bulunan yaklaşık olarak 3 bin TL civarında parayı alarak kaçtı.

14 Mart 2019 Perşembe 18:31
Bursa'da Silahlı PTT Soygunu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Ankara Yolu üzerinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, elinde silahla PTT şubesine giren şahıs PTT şubesinde bulunan görevlilere yere yatmalarını söyleyerek görevlileri etkisiz hale getirerek kasada bulunan 3 BİN TL parayı alarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olayın gerçekleştiği PTT şubesindeki görevlilerin haber vermeleri üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, polislere verdiği ifadesinde elinde silah bulunan şahsın PTT şubesine girerek yere yatmasını, kafasını kaldırmamasını ve kendisine küfür ettiğini sonrasında ise kasadaki parayı alarak kaçtığını belirtti.

PTT soygununun güvenlik kameralarına yansıdığı bildirilirken, silahlı saldırganın yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108