Bursa'da Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!

Bursa'da Yıldırım ilçesindeki olayda, iddaaya göre servis şöförü şahsı kıskandığı gerekçesiyle pompalı tüfekle vuran bir kişi pompalı tüfeği çöpe atarak kaçtı.

10 Kasım 2018 Cumartesi 21:58
Bursa'da Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!

Bursa'da Yıldırım ilçesi Vakıf Mahalesi'nde meydana gelen olayda, iddaaya göre servis aracı kullanan bir şahıs aracına binen maskeli bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Yaşanan olay sonrasında geniş çaplı soruşturma başlatan Jandarma ekipleri servis şöförü şahsı vuran zanlıyı oğluyla birlikte kısa sürede yakaladılar.

Yakalanan baba oğul Jandarma ekiplerinin sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. Servis şöförünü vuran zanlının savcılıkta yapılan sorgusunda servis şöförü şahsıkıskandığı için vurduğunu itiraf ettiği bildirilirken, pompalı tüfek, maske ve üzerindeki montu parçalayarak çöpe attığını söylediği belirtildi.

Baba ve oğulun savcılıktaki sorgularının ardından oğul serbest bırakılırken, servis şöförünü vuran babanın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108