Bursa'da Motor Kazası! 50 Metre Sürüklendi

Bursa Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında motorsiklet ve otomobil çarpıştı. Kaza esnasında motorsiklet sürücüsü yaralanırken, motorsikleti 50 metre boyunca sürüklendi.

17 Ağustos 2018 Cuma 00:02
Bursa'da Motor Kazası! 50 Metre Sürüklendi

Bursa Ankara karayonunun Merpa mevkisinde meydana gelen kazada, pazardan alışveriş yaptıktan sonra motosikletiyle ana yola çıkan Mehmet D, isimli şahıs edinilen bilgilere göre önündeki tırı sollamaya çalıştığı esnada Sezgin Ç. idaresinde bulunan 16 F 5560 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmada otomobilin ön camına çarpıp yere düşen motorsiklet sürücüsü yaralandı. Çarpmanın etkisiyle 50 metre sürüklenip duran motorsiklet kullanılamaz hale geldi.

Araç sürücüsü ve arkadaşları tarafından ilk müdahelenin yapuıldığı motorsiklet sürücüsü 112 sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108