Bursa'da Masaj Salonlarına Baskın! Müşterileri Polisler Karşıladı

Bursa'da fuhuş yapıldığı ve ruhsatsız çalıştığı belirtilen masaj salonlarına ahlak polisi tarafından baskın düzenlendi. Randevu alıp masaj salonlarına gelenler karşılarında polisleri görünce şaşkına döndüler.

07 Eylül 2018 Cuma 23:13
Bursa'da Masaj Salonlarına Baskın! Müşterileri Polisler Karşıladı

Bursa'da masaj salonları ahlak polisleri tarafından denetlenerek operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda masaj salonunda hamile bir bayanın çalışması dikkat çekerken fuhuş yapıldığı iddaa edilen bir salonada işlem yapıldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, narkotik polisi, güven timleri ve çok sayıda asayiş polisinin katılımlarıyla gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda Bursa'da ruhsatsız olarak çalıştıkları ve fuhuş yaptıkları iddaa edilen masaj salonlarına baskın düzenlendi. Toplamda 30 masaj salonuna operasyon gerçekleştiren polis ekipleri masaj salonlarında çalışan 117 kişi hakkında işlem yaparken, fuhuş yapıldığı tespit edilen bir iş yerinde çalışan D.Ö. isimli şahsıda "fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek" suçundan gözaltına aldılar.

Operasyonlarda bir masaj salonunda cinsel gücü arttırıcı haplar ve henüz paketlerinden çıkarılmamış halde kondomlar ele geçirildi. Masaj salonlarından randevu alan müşterileri kapıda ahlak polisleri karşılayınca şahısların bir çoğu yanlış adrese geldiklerini belirtirken geri gönderildiler. Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılan şahıslardan biri masaj salonunda bir bayanla 200 TL para karşılığında birlikte olduğunu itiraf etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108