Bursa'da Kavga Eden Şahıs Ayırmak İsteyenlere Ateş Etti

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki olayda kavga ettiği esnada yoldan geçen araçtan kendisini uyaran şahıslara ateş eden şahıs ve kavga ettiği kişi gözaltına alındılar.

10 Eylül 2018 Pazartesi 22:53
Bursa'da Kavga Eden Şahıs Ayırmak İsteyenlere Ateş Etti

Bursa İnegöl'de meydana gelen olayda İnegöl Devlet Hastanesi'nin arkasında bulunan sokakta iki şahıs arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce şahıslardan biri pompalı tüfeğini diğeride bıçağını çıkardı. Bu esnada yoldan geçen bir araçta bulunan şahıslar kavga eden kişilere uyarıda bulundular.

Uyarıya sinirlenen şahıslardan biri pompalı tüfekle kendilerini uyaran araca ateş ettiler. Ateş edilen araç pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucunda olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Silah sesini duyan ve kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden ve kendilerini uyaran araca ateş edn şahısları gözaltına aldılar. Polis ekipleri şahısların üzerindeki bıçak ve pompalı tüfeğe el koydular.

Kavga esnasında pompalı tüfeğin kabzasıyla kafasına darbe alan şahıs hastaneye kaldırıldı ve oradanda karakola götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108