Bursa'da İş Adamlarından Haraç Alan Çete Çökertildi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda İstanbul'dan gelerek İnegöl'de bazı iş adamlarını tehdit ederek haraç alan 3 şahıs suçüstü yakalandılar.

04 Eylül 2018 Salı 21:57
Bursa'da İş Adamlarından Haraç Alan Çete Çökertildi!

Edinilen bilgiye göre İstanbul'dan gelerek İnegöl'de iki mobilyacıdan haraç istedikleri belirtilen şahıslar haraç istemiş oldukları mobilyacı iş adamları tarafından emniyete şikayet edildiler.

Mobilyaları iş adamlarının şikayeti üzerine olayla ilgili olarak soruşturma başlatan emniyet KOM ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonla haraç alan V.Y, M.B, A.U. isimli üç şahsı iş adamlarından haraç aldıkları sırada suçüstü yakaladılar.

Emniyet müdürlüğü tarafından seri numarası alınmış olan paralar haraç alan şahısların üzerinden çıkarken; şahıslar ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

banner119
Anahtar Kelimeler:
InegölInegöl HaraçHaraç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108