Bursa'da Hastanede Silahlı Kavga

Bursa'nın en yoğun olan devlet hastanelerinden birinde yaşanan olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi kız kardeşinin kayınpederini silahla yaraladı.

09 Ağustos 2018 Perşembe 19:02
Bursa'da Hastanede Silahlı Kavga

Bursa'da yoğun olan devlet hastanelerinden birinde meydana gelen olayda M.T isimli bir şahıs kısa süre önce hastanede doğum yapan kız kardeşini ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (Eski Şevket Yılmaz Hastanesi) cereyan eden olayda aralarında husumet bulunan kayınpeder ve M.T isimli şahıs sözlü olarak tartışmaya başladılar. Uzayan tartışma sonrasında M.T kız kardeşinin kayınpederini ayağından ve kolundan silahla yaraladı.

Yaralanma sonrasında aile fertlerininde araya girmesiyle kavga dahada büyüdü ve taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Polis ekiplerinin müdahele etmesiyle sona eren kavga sonrasında M.T hastane bahçesindede havaya ateş açarak vatandaşların tedirgin olmasına ve korkmasına sebep olurken, hastaneden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

banner119
Son Güncelleme: 09.08.2018 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108