Bursa'da Gazinocular Kralı Cinayetinde 2 Sanığa Müebbet Hapis

Bursa'da 2 sene önce Bursa Gazinocular Kralı Zeynel Demir'in silahla vurularak öldürülmesine ilişkin davada 2 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

20 Ekim 2021 Çarşamba 21:44
Bursa'da Gazinocular Kralı Cinayetinde 2 Sanığa Müebbet Hapis

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Hasan M. ve İbrahim Y. ile başka bir suçtan cezaevinde bulunan Bilal A, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Taraf avukatları ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Karar açıklanmadan son sözleri sorulan sanıklar, haklarındaki suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Hasan M'yi 'Tasarlayarak kasten öldürme', İbrahim Y'yi ise 'Tasarlayarak kasten öldürme suçuna azmettirme' suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Tutuksuz sanıklardan Onur D.'ye 'Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' suçundan 5 ay hapis cezası veren heyet, Bilal A.'nın ise beraatine karar verdi.

Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde 24 Ekim 2019'da gece kulübü sahibi Zeynel Demir (40), iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı.

Vücuduna 3 kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Bursa Gazinocular Kralı Zeynel Demir, arkadaşları tarafından araçla hastaneye kaldırılmış ancak müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108