Bursa'da Çocuğu Balkondan Düşen Kadın 5 Kattan Aşağıya Atladı

Bursa Yıldırım İlçesinde meydana gelen olayda genç kadın balkondan düşen çocuğunu görünce kendisini 5. kattan aşağıya attı.

25 Ağustos 2018 Cumartesi 15:54
Bursa'da Çocuğu Balkondan Düşen Kadın 5 Kattan Aşağıya Atladı

Bursa Yıldırım Emirsultan Mahallesi Gündoğdu Sokak'ta yaşanan olayda yatalak olan annesini ziyaret etmek için Emirsultan Mahallesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan eve gelen Nigar Karakaya (36) ve oğlu Abdulvahap Karakaya (3) isimli çocuk balkonda oyun oynarken, oğlunun balkondan düştüğünü görünce anne Nigar Karakaya (36), sinir krizi geçirerek kendisini aşağıya attı ve aşağıda bulunan bir aracın üzerine düştü.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine ulaşan 112 sağlık ekipleri olay yerindeki müdahelenin ardından çocuk ve annesini Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar.

Hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen anne kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Çocuğun ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak tahkikat başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108