Bursa'da Cinayet! Afganistan Uyruklu İşçisini Öldürdü

Bursa'da gerçekleşen cinayette incir bahçesinde çalıştığı patronunun oğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen Afganistan vatandaşı şahıs hastanede hayatını kaybetti.

05 Eylül 2018 Çarşamba 21:10
Bursa'da Cinayet! Afganistan Uyruklu İşçisini Öldürdü

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşanan olayda, yasadışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenen  ve Mudanya'nın Akköy Mahallesi'ndeki bir incir tarlasında işçi olarak çalışan 26 yaşındaki Shaikh Ahmad isimli Afganistan uyruklu şahıs çalıştığı incir tarlasının sahibinin oğluyla belirlenemeyen bir sebeple tartıştılar.

S.K isimli tarla sahibinin oğlu tarafından kaldığı barakada uyurken bıçaklanan Shaikh Ahmad çevrede bulunanların 112 Acil Servis ekiplerine haber vermeleri üzerine Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mudanya Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Afganistan uyruklu Shaikh Ahmad isimli şahsın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

26 yaşındaki Shaikh Ahmad isimli genci bıçaklayan S.K isimindeki şahıs Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Olay sonrasında hayatını kaybeden Shaikh Ahmad ile birlikte yaşadıkları belirlenen 6 kişi Bursa Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108