Bursa'da Ayrılmak İsteyen Sevgilisini Benzin Dökerek Yaktı!

Bursa Yıldırım'da kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisiyle tartışan bir şahıs, önce sevgilisini sonra da kendisini üzerlerine benzin döküp yakarak öldürdü.

27 Eylül 2018 Perşembe 23:15
Bursa'da Ayrılmak İsteyen Sevgilisini Benzin Dökerek Yaktı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddaaya göre Kütahya'nın Domaniç İlçesi'nden Bursa'ya kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin yanına gelen bir şahıs kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi kadını aracına aldı. Aracına aldığı sevgilisiyle Millet Mahallesi civarında bir bölgeye park ettiği araçta tartışmaya başladılar. İki sevgilinin tartışması kavgaya dönüştü. Kavga sırasında şahıs araçta bulunan benzini sevgilisinin ve kendisinin üzerine dökerek ateşe verdi. Şahıs üzerlerine döktüğü benzinin etkisiyle yanan ve vücudunda yüzde 70 oranında yanıklar oluşan sevgilisini Botanik Park civarında araçtan aşağıya attı.

Olay esnasında çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahelesi yapılan kadın vatadaşların haber verdiği 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Üzerine benzin dökerek sevgilisini yakıp araçtan atan adam aracıyla kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Yanmanın etkisiyle vücudunda ağır derecede yanıklar oluşan şahıs sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis eskipleri sevgilisini ve kendini benzin dökerek yakan şahsın ifadesini sağlık durumu nedeniyle alamazken, olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108