Bursa'da Alkollü Baba Oğlunu Boğazından Bıçakladı

Bursa'da meydana gelen olayda annesiyle babasının kavgasını ayırmak için araya giren genç babası tarafından boğazından bıçaklandı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 01:47
Bursa'da Alkollü Baba Oğlunu Boğazından Bıçakladı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşanan aile kavgasında anne ve babasını ayırmaya çalışan 19 yaşındaki genç, kavga esnasında babasının elinde bulunan bıçakla boğazından yaralandı.

Olay esnasında boğazından ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan genç hayat mücadelesi verirken, eşini dövmek isterken oğlunu bıçaklayan baba ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan kavga esnasında alkollü olduğu öğrenilen baba, eşini döverken araya giren evladını bıçakla boğazından ağır şekilde yaraladı.

Yaralanan 19 yaşındaki genç, gece alıştığı cafeteryadan eve döndüğünde annesi ve babasının tartıştığını gördü. İdaaya göre annesini öfkeli babasından koruyabilmek için odaya kilitleyen genç, elindeki bıçakla babası tarafından ağır şekilde yaralandı.

Olayı gören komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, kanlar içersinde kalan 19 yaşındaki genci Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Burada yapılan ilk müdahelenin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen gencin aşırı derecede kan kaybettiği bildirildi. Boğazından aldığı agır bıçak darbesiye yaralanan 19 yaşındaki C.T. yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108