Bursa'da Ahlak Polisi Pavyonlara Baskın Düzenledi!

Bursa'da Ahlak Polis'leri Mustafa Kemalpaşa ve Karacabey ilçelerinde bulunan eğlence mekanlarına eş zamanlı olarak baskın düzenlediler. Baskında polis ekipleri mekanlara gizlice girerek sigara içilen yerleri tespit ettiler.

10 Mart 2019 Pazar 19:10
Bursa'da Ahlak Polisi Pavyonlara Baskın Düzenledi!

Bursa'nın Karacabey ve Mustafa Kemalpaşa ilçelerinde bulunan eğlence mekanlarına eş zamanlı olarak baskın düzenleyen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin düzenledikleri huzur uygulaması kapsamında çok sayıda eğlence merkezi ve pavyonda denetleme yapıldı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdikleri eş zamanlı baskınlarda eğlence mekanlarında 30 işyeri denetlenirken, 2 bin 40 şahsın UYAP sorgulaması ve 261 aracın da sorgusu yapıldı. Yapılan sorgulamalarda 7 yoklama kaçağı tespit edilirken ve 10 araç sürücüsüne yüklü miktarda cezai işlem yapıldığı belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108