Bursa'da 90 Polisle Huzur Operasyonu Düzenlendi

Bursa'da okulların açılmasına günler kala Türkiye genelindede gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur-5" operasyonu İnegöl'de 90 polisin katılımıyla gerçekleştirildi.

11 Eylül 2018 Salı 20:11
Bursa'da 90 Polisle Huzur Operasyonu Düzenlendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur-5" operasyonuna İnegöl Emniyet Müdür Ramiz Erçetin'de katılırken 90 polis özellikle okullar bölgesi, Osmanbey Caddesi, Alanyurt ve üniversite önünde yapılan uygulamada durdurulan araçlar didik didik aradılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108