Bursa'da 3 Kişi Otopark Görevlisine Bıçakla Saldırdılar

Bursa'da yaşanan kavgada bir aile ve otopark görevlisi park parası yüzünden kavga ettiler. Çıkan kavgada aile bireylerinden 3 kişi ellerindeki bıçaklarla otopark görevlisine saldırdılar.

05 Eylül 2018 Çarşamba 08:42
Bursa'da 3 Kişi Otopark Görevlisine Bıçakla Saldırdılar

Bıçaklı saldırıdan çevredeki bir cafeye sığınarak kurtulan otopark görevlisine ailenin kadınlarından biri parayı vermeyeceğiz dışarıya çık diye bağırdı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda öğlen saatlerinde hastaneye gelen aile araçlarını otoparka bırakmak istediler. Araçlarını otoparka bırakmak isteyen aileden park parasını peşin olarak isteyen otopark görevlisi Şaban G. ailenin acelesi olduğunu ve parayı daha sonra ödeyeceklerini belirtmesinin üzerine otopark ücretini tekrar istedi.

Bunun üzerine otopark görevlisi ve aile arasında sözlü olarak tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada aileden 3 erkek şahıs bellerinden çıkardıkları bıçaklarla otopark görevlisi Şaban G. isimli şahsı kovalamaya başladılar.

Bıçaklı şahısların saldırmasıyla korkarak kaçan ve 100 metre kadar uzaktaki bir cafeye sığının otopark görevlisi olay yerine gelen polislerin bıçaklı şahısları sakinleştirmesi ve gözaltına almasının ardından polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Otopark görevlisi Şaban G. darp edildiği ve hastanede tedavi edilerek taburcu edildiği bildirildi. Olay çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

banner119
Son Güncelleme: 05.09.2018 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108