Bursa Ankara Karayolunbdaki Kazada 7 Kişi Yaralandı

Bursa-Ankara Karayolu'nda Kestel Kavşağı'nda meydana gelen ve iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındılar.

01 Ocak 2019 Salı 20:09
Bursa Ankara Karayolunbdaki Kazada 7 Kişi Yaralandı

Bursa'da Kestel Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Bursa'dan Ankara istikametine seyir halinde olan B.E. kontrolündeki otomobil aynı yönde seyreden Ş.B. kontrolünde bulunan otomobilin kavşaktan çıkmak istediği sırada arkadan çarpmasıyla su kanalına devrildi.

Kazayı fark eden çevredeki vatandaşların haber vermeleri üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alırlarkeni, sağlık ekipleri ise kazada yaralananlara ilk müdaheleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırdılar.

Kazada yaralanan 7 kişi sevk edildikleri hastanelerde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ekipler kazayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108