Bodrum'da park halindeki minibüs yandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde park halindeki minibüste çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, minibüs kullanılmaz hale geldi.

17 Şubat 2022 Perşembe 11:46
Bodrum'da park halindeki minibüs yandı

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Sanayi Sitesi’ne dün öğle saatlerine doğru park edilen Hasan D. isimli vatandaşın 45 AGA 037 plakalı minibüsü, saatler sonra bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Hızlı bir şekilde büyüyen alevler, minibüsün ön kısmını sardı. Ön kısmı alevlere teslim olan ve camları patlayan minibüs için itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

Hızlı bir şekilde olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, minibüse müdahale etti. Minibüsün yandığı haberini alan sahibi ve yakınları bölgeye geldi.

Ekiplerin müdahalesiyle minibüsteki yangın söndürülerek, soğutma çalışması yapıldı.

Yolcu taşımacılığı yapılan minibüs kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme yapıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 17.02.2022 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108