Bitrota’nın sahibi adliyeye sevk edildi

Hakkında yürütülen ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla önceki gün Antalya’da yakalanarak İstanbul’a getirilen kripto para borsası Bitrota'nın sahiplerinden Kenan Altun, Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

09 Aralık 2021 Perşembe 14:05
Bitrota’nın sahibi adliyeye sevk edildi

Yakalandıktan sonra aynı gün soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a getirilerek Siber Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen şüpheli Kenan Altun’un polisteki ifade işlemleri tamamlandı.

Altun, 1 günlük gözaltı işleminin ardından bugün öğlen saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra soruşturmanın sürdüğü Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Kripto para borsası Bitrota’nın kısa bir süre önce çökmesi üzerine çok sayıda kişinin hesaba ulaşamadığı ve parasını alamadığı iddia edilmişti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.12.2021 14:08
Anahtar Kelimeler:
BitrotaKenan Altun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108