Bilecik’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 3 yaralı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 23:03
Bilecik’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında Mehmet S. idaresindeki 11 DF 411 plakalı otomobil ile Yılmaz T.(51) idaresindeki 06 BH 4994 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Yılmaz T. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Nefise S. (79) ve Hafize Y. (44) yaralandı.



Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 12.12.2016 23:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108