Batman’da 28 kilo esrar ele geçirildi

Batman’da uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda 28 kilo 500 gram kullanıma hazır kubar esrar ele geçirildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba 18:20
Batman’da 28 kilo esrar ele geçirildi

Operasyona ilişkin yapılan açıklamada, Batman Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği bildirildi.

Bu kapsamda, yapılan iki ayrı operasyonda, 28 kilo kubar esrar maddesi ve satışa hazır halde 71 parça toplam 500 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Operasyonda yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108