Başkent'te uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor

Ankara Valiliği, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce son bir haftada meydana gelen 37 ayrı olayda; 90 şahıs hakkında işlem yapıldığını, bunlardan 20’sinin tutuklandığını, olaylarda çok miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 116 bin 360 TL paranın ele geçirildiğini açıkladı.

14 Mart 2017 Salı 10:01
Başkent'te uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor

Ankara Valiliği, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce 06 Mart 2017-13 Mart 2017 tarihleri arasında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanmak suçları ile ilgili 37 ayrı olaya müdahale edildiğini bildirdi.

Olaylarda; uyuşturucu satıcısı konumunda 42 şahıs, uyuşturucu kullanıcısı konumunda 41 kişi, diğer suçlardan 7 şahıs olmak üzere toplamda 90 kişi hakkında işlem yapıldığı kaydedildi.

“20 kişi tutuklandı”

Olaylarla ilgili olarak yakalanan şüphelilerden 41’inin Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünden salıverildiği, 2’sinin Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, 20’sinin tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi. 7 şahıs için adli kontrol kararı verildiği, 8 kişinin savcılık tarafından serbest bırakıldığı, 12 şahsın işlemlerinin ise devam etmekte olduğu ifade edildi.

“Çok miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 116 bin 360 TL para ele geçirildi”

Ayrıca bu yakalamalarda toplamda; 4 bin 239 gram uyuşturucu-uyarıcı esrar maddesi, 2 bin 486 gram uyuşturucu-uyarıcı eroin maddesi, 81 gram uyuşturucu-uyarıcı kokain maddesi, 518 adet uyuşturucu-uyarıcı sentetik ecstasy hap maddesi, 5 adet uyuşturucu-uyarıcı sentetik ecza hap maddesi, 2 gram uyuşturucu-uyarıcı sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 7 adet tabanca, 8 adet şarjör, 75 adet tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 116 bin 360 TL paranın ele geçirildiği bilgisi verildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108