Bakan konvoyunda kaza: 3 yaralı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın konvoyunda kaza yaşandı. Bakanın yakın korumalığını yapan 1’i kadın 3 polis memuru yaralandı.

28 Kasım 2021 Pazar 12:30
Bakan konvoyunda kaza: 3 yaralı

Bir dizi programa katılmak üzere bugün Samsun’dan Tokat’a giden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın konvoyunda kaza yaşandı.

Bakanın aracını takip eden Audi marka koruma aracı Tokat-Turhal karayolu Güzeldere köyünde yolun kaygan oluşu nedeni ile yoldan çıkarak takla attı.

Tarlaya uçan araçta bulunan 1’i kadın 3 polis memuru yaralandı. Yaralı korumalar ambulanslar ile Tokat Devlet Hastanesi ve Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KazaBakanTokatKonvoyAudi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108