Ayacık sahilinde 46 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek için lastik bot ile denize açılan 46 kaçak yakalandı.

17 Kasım 2016 Perşembe 13:00
Ayacık sahilinde 46 kaçak göçmen yakalandı

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Kongo, Eritre, Gabon, Gana, Gine, Nijer ve Nepal uyruklu 46 kaçak göçmen, Ayvacık’ın Sivrice açıklarında sahil güvenlik ekiplerince fark edildi.



Bölgede devriye gezen SAGET 35 Komutanlığı ekipleri bota operasyon yaparak, 46 mülteciyi Küçükkuyu’ya getirdi. Kaçak göçmenlere burada görevliler tarafından battaniye, eşofman ve yiyecek dağıtıldı. Göçmenler daha sonra Ayvacıktaki Göçmen Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108