Antalya'daki vahşi cinayette karar çıktı

Antalya'nın Aksu ilçesinde çiftçilikle uğraşan 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü, tasarlayarak öldürdükleri suçlamasıyla yargılanan 2 sanığa ayrı ayrı müebbet hapis cezası verildi.

18 Kasım 2016 Cuma 09:01
Antalya'daki vahşi cinayette karar çıktı

Aksu ilçesinde 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ün cesedi, 29 Haziran 2015 tarihinde foseptik çukurunda parçalanmış halde bulunmuştu. 1 yıldır Ahmed B. ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime S.'nin, teknik takibe alınmasının ardından ikilinin telefon konuşmalarından İzzet Demiröz'ü öldürdükleri tespit edilmişti. Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz'ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed B.'nin babasının Altınova Mahallesi'ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları belirlenen ve suçlarını itiraf eden şahıslar tutuklanmıştı.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Fadime S. ve Ahmet B., müştekiler Nermin ve Deniz Demiröz ile tarafların avukatları katıldı. Mahkeme heyeti, Fadime S. ve Ahmet B.'nin hakkında hiçbir indirim yapmayarak, 'kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı müebbet hapisle cezalandırılmalarına karar verdi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Antalyada Vahşi Cinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108