Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’nden uyuşturucu tacirlerine darbe

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 47 uyuşturucu taciri yakalandı, 37’si tutuklandı.

11 Kasım 2016 Cuma 18:19
Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’nden uyuşturucu tacirlerine darbe

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Adana, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kocaeli, Mersin, Tokat, Şanlıurfa ve Mardin’de eş zamanlı sokak operasyonları düzenlendi. Satışa hazır halde çok sayıda uyuşturucu ele geçirilen operasyonlarda 47 uyuşturucu taciri yakalanmış olup 37’si tutuklandı” denildi.

Açıklamada “Sağlıklı Gençlik Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan operasyonların devam edeceği bildirildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108