Ankara'da tırla otomobil çarpıştı

Ankara’da Polatlı ilçesinde bir sürücü aracıyla seyir halindeyken geçmek istediği tıra çarptı. Bariyerlere çarparak durabilen araçtan 2 yaralı çıktı.

12 Şubat 2022 Cumartesi 17:39
Ankara'da tırla otomobil çarpıştı

Kaza, Polatlı ilçesinin Gülveren Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte seyir halinde olan ve henüz ismi belli olmayan 06 BIM 677 plakalı aracın sürücüsü önünde giden tırı geçmek için manevra yaptı.

Yaptığı manevranın etkisiyle aracının kontrolünü kaybeden sürücü geçmek istediği tırla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atıp metrelerce sürüklenen araç bariyerlere çarparak durabildi.

Kazayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan 2 yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108