Almanya Büykelçiliği rezidanstında hareketi dakikalar

Alman Büyükelçiliği'nin Tarabya'da bulunan yazlık rezidansında şüpheli paket paniği yaşanıyor. Bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanları, rezidansta incelemelerde bulunuyor.

21 Kasım 2016 Pazartesi 09:00
Almanya Büykelçiliği rezidanstında hareketi dakikalar

Edinilen bilgilere göre, Alman Büyükelçiliği'nin Tarabya'da bulunan yazlık rezidansının bahçesinde çalışan işçiler, şüpheli bir cisim gördü. Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulundu. Olay yerine bomba imha uzmanları da sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, bomba imha uzmanlarının yazlık rezidans bahçesindeki incelemeleri sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108