Aksaray’da lastikçi dükkanında yangın çıktı

Aksaray’da lastikçi dükkanında çıkan yangında dükkan alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın güçlükle söndürülebilirken, iş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

15 Şubat 2022 Salı 14:23
Aksaray’da lastikçi dükkanında yangın çıktı

Yangın, Yeni Sanayi Mahallesi Sanayi Sitesi 2017 sokakta bulunan oto lastik dükkanında çıktı. Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi Hakkı Tezcan (37) ısınmak için dükkandaki sobayı yaktı.

Sobadan çıkan kıvılcımların dükkandaki lastiklerin üzerine sıçramasıyla yangın çıktı.

Üzerine kıvılcımların sıçradığı lastikler tutuşurken dükkan kısa sürede alev topuna döndü.

Bir süre yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışan dükkan sahibi ve elemanları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 7 itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti.

Yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangın diğer dükkanlara sıçramadan güçlükle kontrol altına alındı.

Yangında yaralı ve can kaybı olmazken kullanılmaz hale gelen dükkanda büyük çapta maddi hasar oluştu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.02.2022 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108