Ahşap evi yıkan işçiler duvarın altında kaldılar

Düzce’de ahşap bir evi yıkan 3 işçi devrilen duvarın altında kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan işçiler hastaneye kaldırıldı.

01 Mart 2022 Salı 19:08
Ahşap evi yıkan işçiler duvarın altında kaldılar

Akçakoca ilçesine bağlı Döngelli köyünde Abdullah C.’ye ait eski, ahşap 3 katlı evin üst katının yıkılması sırasında duvar işçilerin üstüne yıkıldı.

O sırada baba Bayram K., Tolga K. ve Hasan K. yıkılan duvarın altında kaldı.

Hasan K'nın yardım istemesi üzerine köy sakinleri tarafından jandarma, sağlık ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yıkılan duvarın altında kalan Bayram K., Hasan K. ve Tolga K.'yı duvarı kurtardılar.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenilen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 01.03.2022 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108