Ahlaksız teklifte bulunan arkadaşını öldürüp, cesedini yakmışlar

Konya’da bir kişi, eşiyle para karşılığında ilişkiye girmek istediğini iddia ettiği İsmail Kazancı'yı, başka bir arkadaşı ile birlikte tüfekle vurarak öldürdükten sonra cesedini yaktı.

18 Kasım 2016 Cuma 11:07
Ahlaksız teklifte bulunan arkadaşını öldürüp, cesedini yakmışlar

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sarayköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 Kasım 2016 tarihinde Sarayköy Mahallesi’nde vatandaşlar boş arazide yanık kokusu geldiğini fark ederek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, bir çukurda yanmış kemik ve kafatası parçaları buldu. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri özel bir ekip oluşturarak kemiklerin kime ait olduğunu belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı. Yakın zamandaki kayıp şahıslarla ilgili kayıtları incelemeye alarak hareket eden polis, 19 Ekim tarihinden itibaren yakınlarının ulaşamayarak 22 Ekim tarihinde kayıp başvurusunda bulunduğu, halen haber alınamayan yalnız yaşayan seyyar satıcı İsmail Kazancı (53) üzerine yoğunlaştı. Polis, Kazancı’nın en son cesedin bulunduğu yere yaklaşık 3 kilometre mesafede bir yolcu minibüsünden inerek hurdacılık yapan Tuncay Y. (30) ile buluştuğunu belirledi.
Tuncay Y. ile ilgili araştırma başlatan polis, şahsın hırsızlık ve yaralama suçlarından 22 kaydı bulunduğunu, en son hırsızlık suçundan girdiği açık cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra bir daha geriye dönmediğini tespit etti. Araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri, İsmail Kazancı’ya ait seyyar satıcılık yaptığı minibüsün de olmadığını fark ederek bulmak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada minibüsün bir hurdacıya bin lira karşılığında satıldığını belirleyen polis, minibüste yaptığı incelemede kapı kolunun yanında kan izlerine rastladı. Soruşturmayı sürdüren polis, geçtiğimiz Salı günü Tuncay Y’yi sokakta hurda toplarken gözaltına aldı.

"Para vereyim, eşinle ilişkiye gireyim" iddiası

Tuncay Y’nin yapılan sorgulamasında, İsmail Kazancı ile beraber kaldıkları cezaevinde tanıştıklarını ve sonrasında da ara ara görüştüklerini söylediği öğrenildi. Tuncay Y. ifadesinde, olaydan birkaç gün önce İsmail Kazancı’nın kendisine eşiyle para karşılığı ilişkiye girmek istediğini söylediğini iddia ederek, "Sana 100 lira vereyim, eşinle ilişkiye gireyim" dedi. Paraya çok ihtiyacım olduğunu biliyordu. Bu benim çok ağırıma gitti. 19 Ekim günü arkadaşım Bayram B. (26) ile buluşup Sarayköy Mahallesi’nde alkol almaya başladık. Daha sonra yanımıza İsmail Kazancı’yı da çağırdık ve birlikte alkol almaya devam ederken İsmail Kazancı bana tekrar eşimle ilişkiye girmek istediğini söyledi ve tartıştık. Tartışma sırasında Bayram B. kendisine daha önce verdiği av tüfeği ile İsmail Kazancı’nın başına ateş etti" dediği öğrenildi.

Yaşananları itiraf eden Tuncay Y’nin, İsmail Kazancı’nın öldüğünü anladıktan sonra cesedini Kazancı’ya ait minibüsle araziye götürerek daha önceden kazılmış bir çukura atarak, çevreden topladıkları odunlarla yaktıklarını ifade ettiği belirtildi. Tuncay Y’nin ifadesinin ardından gözaltına alınan Bayram B. de ifadesinde, "İsmail Kazancı ile Tuncay’a eşiyle ilgili söylediklerinden dolayı tartışıyorduk. Bana ağır küfürler etti. Ben de dayanamayarak Tuncay’ın olaydan önce bana verdiği pompalı tüfekle başına ateş ettim. Cesedi arazide çukuru attık ve topladığımız odunlarla yaktık. Üzerinden çıkan parayı da Tuncay’la paylaştık" dediği öğrenildi.

İki şahıs daha sonra polise İsmail Kazancı’yı öldürdükleri ve cesedi yaktıkları yeri gösterirken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108