Ağabey sabah işe gitmeyen kardeşini evde ölü buldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yalnız yaşayan genç, ağabeyi tarafından evinde ölü bulundu.

30 Mart 2022 Çarşamba 13:50
Ağabey sabah işe gitmeyen kardeşini evde ölü buldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yalnız yaşayan genç, ağabeyi tarafından evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Çayyazı Mahallesi Şelale Yolu 10. Sokak’ta bir dairede yalnız yaşayan Mustafa Güneytepe’nin sabah işe gitmemesi ve telefonlara bakmaması üzerine aynı binada oturan ağabeyini arayan iş arkadaşları durumu bildirdi. Ağabey, çalmasına rağmen açılmayınca kapıyı kırıp içeri girdiğinde kardeşini odasında cansız yatarken buldu. Ağabeyinin 112’yi araması üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve Sarılar Jandarma Karakolu ekipleri sevk edilirken, sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Güneytepe’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Güneytepe’nin cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Güneytepe’nin 15 yıl önce annesinin öldüğü, annesinin ölümünün ardından babasının memleketi Konya’ya taşındığı, ağabeyi ve ablasının evlenmesinin ardından evde tek başına yaşadığı öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108