Afyonkarahisar'da sahte bandrollü içki operasyonu

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından alkollü bir eğlence merkezine yapılan operasyonda 77 adet sahte bandrollü içki ele geçirilirken, ayrıca izinsiz olarak çalıştırıldığı tespit edilen yabancı uyruklu 3 şahıs da gözaltına alındı.

13 Aralık 2016 Salı 16:05
Afyonkarahisar'da sahte bandrollü içki operasyonu
Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede faaliyet gösteren alkollü bir eğlence merkezine operasyon düzenledi

Operasyonda, 77 adet sahte bandrollü içki, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 24 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ayrıca izinsiz çalıştıkları belirlenen yabancı uyruklu 3 şahıs da gözaltına alındı.

Gözaltına alınan iş yeri sahibi T.A.'nın ise İl Jandarma Komutanlığında yapılacak işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108