Adıyaman’da yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulundu

- Adıyaman’da yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulundu - Jandarma ekiplerinin dikkati faciayı önledi

24 Kasım 2016 Perşembe 09:22
Adıyaman’da yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulundu

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arazi taramaları esnasında yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından merkeze bağlı Yazıbaşı köyü yakınlarında arazi taraması yapıldı.

Yapılan arama ve tarama faaliyetleri kapsamında jandarma ekiplerinin dikkati sonucunda yola tuzaklanmış EYP tespit edildi. EYP’nin fark edilmesi adeta faciayı önledi. Durum üzerine jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. EYP kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirilerek üzerinde incelemelerde bulunuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor .

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108