Adıyaman'da Şüpheli araç polis ekiplerini harekete geçirdi

Adıyaman’da vatandaşların şüphelenerek polise bildirdiği hafif ticari araç polis ekipleri tarafından durdurularak arandı.

08 Kasım 2016 Salı 08:38
Adıyaman'da Şüpheli araç polis ekiplerini harekete geçirdi

Edinilen bilgiye göre, Altınşehir istikametinden kent merkezi istikametine gelen bir hafif ticari araçtan şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede harekete geçen polis ekipleri ihbar edilen aracı DSİ Kavşağında durdurdu. Araçta yapılan aramada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken aracın trafik yönünden evrak eksikliğinin olması nedeniyle durum trafik polis ekiplerine bildirildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2016 11:49
Anahtar Kelimeler:
Adıymanşüpheli Araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108