Adıyaman'da haber alınamayan kişi arkadaşının evinde bulundu

Adıyaman’da, yaklaşık 3 gün boyunca her yerde kayıp olarak aranan kişi Besni ilçesine bağlı Atmalı Köyü yakınlarındaki bir arkadaşının evinde bulundu.

13 Şubat 2022 Pazar 12:32
Adıyaman'da haber alınamayan kişi arkadaşının evinde bulundu

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Kayalık Mahallesinde ki evinden 3 gün önce akşam saatlerinde ‘hava almak’ için dışarı çıkan 3 çocuk babası Mehmet Yıldırımdan (33) haber alınmaması üzerine yakınları tarafından durum emniyet güçlerine bildirilmişti.

Her yerde aranan ve hayatından endişe edilen Mehmet Yıldırım, yapılan çalışmalar neticesinde Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Atmalı Köyü yakınlarındaki bir arkadaşının evinde bulundu.

Sağ salim bulunan ve her hangi bir sağlık problemi olmayan Mehmet Yıldırım’ın kafa dinlemek ve bir süre yalnız kalmak için evden çıktığı öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108