Adana’da kaçak içki operasyonu

Adana’da polis ekipleri, bir adrese düzenledikleri operasyonlarda 980 bin TL değerinde kaçak içki, tabanca ve tüfek fişeği ele geçirdi. 

31 Aralık 2016 Cumartesi 14:48
Adana’da kaçak içki operasyonu

Adana Emniyet Müdürlüğü’ ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Yüreğir ilçesi Solaklı Hürriyet Mahallesi’nde bulunan bir adrese operasyon düzenlendi.



Gerçekleştirilen operasyonda 770 adet değişik markalara ait hazır kaçak içki, 1 adet ruhsatsız tabanca, 37 adet tabanca fişeği, 29 adet Kaleşnikov marka uzun namlulu tüfek fişeği ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar neticesinde 980 bin TL’lik haksız kazanç ve vergi kaybının engellendiği bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108