Adana’da 2 ayda 730 silah ele geçirildi

Adana polisi 2 ayda yaptığı şok uygulamalarda 522 tabanca, 115 tüfek ve 93 kuru sıkı tabanca olmak üzere 730 silah ele geçirdi.

01 Mart 2022 Salı 09:01
Adana’da 2 ayda 730 silah ele geçirildi

Adana’da son 2 ayda 12 olayda 2’si kadın 13 kişi cinayete kurban gitti. Cinayetlerin çoğunluğu tabanca ve tüfekle işlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yunus ekipleri, sık sık cinayetlerin yaşanması nedeniyle ruhsatsız silahlanmanın önüne geçmek için çalışma başlattı.

7 gün 24 saat başlatılan şok uygulamalarda 2 ay içinde 522 tabanca, 115 tüfek ve 93 kuru sıkı tabanca olmak üzere 730 silah ele geçirildi.

Polis ayrıca bu tabanca ve tüfeklere ait yüzlerce de mermi ve kartuş ele geçirdi. Polisin şok uygulamalarının halkın can ve mal güvenliği için devam edeceği belirtildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108