Adana'da Pompalı Tüfekle Başından Vurulan Çocuk Ağır Yaralandı

Adana’da, başından pompalı tüfekle vurulan Suriyeli çocuk ağır yaralandı.

25 Aralık 2016 Pazar 19:28
Adana'da Pompalı Tüfekle Başından Vurulan Çocuk Ağır Yaralandı

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki Suriyeli Abdulkerim Jesri’yi Yenibey Mahallesi’ndeki bir evde başından pompalı tüfekle vurulmuş halde bulan komşuları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Abdulkerim Jesri, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Suriyeli çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.



Olayın ardından Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlatırken, Suriyeli çocuğun hastaneye götürüldüğü sırada ambulansta bulunan komşusu B.D., çelişkili ifadeler verdiği için gözaltına alındı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 25.12.2016 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108