60 bin TL değerindeki kokaini polis köpeği Galia buldu

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda polis köpeği Galia'nın yardımıyla 100 gram kokain ele geçirildi.

13 Mart 2017 Pazartesi 16:21
60 bin TL değerindeki kokaini polis köpeği Galia buldu

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Balıkesir'e uyuşturucu madde sevkıyatı yapılacağı bilgisini alan Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. O.H.'nin kullandığı araç Balıkesir girişinde durdurulurken, polis köpeği Galia aracın ön kısmına zulalanmış halde bulunan 100 gram kokain maddesini buldu. Uyuşturucu madde ile birlikte bir tabanca ve tabancaya ait 11 adet mermi ele geçirildi.

Ele geçirilen kokainin piyasa değerinin 60 bin TL olduğu öğrenildi. 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KokainGalia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108