32 yaşındaki şahıs apartmanın bahçesinde ölü bulundu

Karaman’da Hamidiye Mahallesi 357. Sokak’ta 32 yaşındaki bir kişi, oturduğu apartmanın bahçesinde komşuları tarafından ölü olarak bulundu.

09 Ocak 2022 Pazar 14:22
32 yaşındaki şahıs apartmanın bahçesinde ölü bulundu

Olay, sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesi 357. Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın bahçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, apartmanın 5’inci katında oturan 32 yaşındaki Hasan Şahin’i bahçede yerde yatar vaziyette gören komşuları durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbarın ardından adrese gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Hasan Şahin’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şahin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Komşuları tarafından ölü olarak bulunan Şahin’in 2 yıl içerisinde babası ve annesini kaybettiği, evde de tek başına yaşadığı öğrenildi.

Şahin’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.01.2022 14:25
Anahtar Kelimeler:
Hasan Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108