10 Suriyeli yurt dışına kaçarken yakalandı

Tekirdağ’da bir tırın dorsesine saklanarak yurt dışına kaçmaya çalışan 6’sı kadın 10 Suriyeli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak, geri gönderme merkezine teslim edildi.

27 Kasım 2016 Pazar 19:56
10 Suriyeli yurt dışına kaçarken yakalandı

Olay, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yol kontrolü ve aramaları sırasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.B. hakimiyetindeki 34 BG 1234 plakalı tır, jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Tırın dorsesinde yapılan aramada 6’sı kadın 10 Suriyeli yakalandı. Tırın sürücüsü A.B. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Suriyelilerin ise Tekirdağ İl Göç İdaresi'ne teslim edildiği öğrenildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 27.11.2016 23:19
Anahtar Kelimeler:
YakalandıSuriyeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108