Çıldır’da deprem tatbikatı

Türkiye genelinde 4 Mart Cuma günü yapılması planlanan, ancak kar tatili nedeniyle Çıldır’da uygulanamayan deprem tatbikatı bugün tüm okullarda uygulandı.

07 Mart 2022 Pazartesi 17:58
Çıldır’da deprem tatbikatı

Kaymakam Fatih Bayram, Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ederek, önce sınıflarda öğrencilere afetlerde nasıl davranılması konusunda bilgi verdi daha sonra da deprem tahliye tatbikatına katıldı.

Ardahan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli tarafından da öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyeti yapıldı ve acil durumlarda kurtarma tatbikatı yapıldı.

Tatbikata Kaymakam Bayram’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Yazıcı, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Ülkü, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

banner119
Son Güncelleme: 07.03.2022 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108