Gelecek içindileklerinizi alabilir miyiz?

Modern Tıpdan dileğim insanı bir bütün olarak ele almalarıdır, çünkü kanser her insan kendine özgü bir yaşam ve hastalık hikayesine sahiptir.

Ayrıca koruyucu hekimliğin ve önleyici tedbirlerin değeri homeopati sayesinde anlaşılmasını diliyorum.

Anamnezdeki hastalık hikayesinde görüyoruz ki, çoğu hastalar aslında kanser öncesi dönemlerde belli hastalanma fazlarından geçmekteler ve bunlar yıllar sonra kanser olarak kendini göstermektedir.

Yoğun bilimsel araştırmalara rağmen kanser hastalıkları ne yazık ki son yıllarda değişmeğe başlamıştır. Kanımca artık bilinç değiştirmenin ve yeni homeopatik yoldan gitmenin tam zamanıdır.

Dr. Ali Özgür diyor ki:”İlerlerken gelişmeliyiz”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108