Kılınç’tan hasta ve hasta yakınlarına yakın ilgi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sık sık yaptığı hastane ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

30 Mart 2022 Çarşamba 17:59
Kılınç’tan hasta ve hasta yakınlarına yakın ilgi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sık sık yaptığı hastane ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, daha önce de sık sık ziyaret ederek yanlarında olduğu hasta, hasta yakını ve sağlık çalışanlarını bir kez daha ziyaret etti.

Hasta ziyareti çerçevesinde eğitim ve araştırma hastanesinde yatan hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Kılınç, odaları tek tek dolaşarak hastaların ve hasta yakınlarının sorun ve taleplerini dinleyip, geçmiş olsun dileğini iletti.

Ziyaret sonunda kısa bir açıklama yapan Başkan Kılınç, "Ziyaret ettiğimiz hastanede yatan hastalarımızın, hasta yakınlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın sorun ve taleplerini dinleyip, geçmiş olsun dileğimizi ilettik. Adıyaman Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç duyan hemşerilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yineledik" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanları ise bu ziyaretin kendileri için moral olduğunu dile getirerek, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108