Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Adıyaman’da, polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

29 Mart 2022 Salı 09:47
Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Adıyaman’da, polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edilen A.Y., ile M.A., isimli şahıslara yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda A.Y, ile M.A., isimli şahıslar ile bu şahısların operasyon esnasında uyuşturucu sattıkları M.K., ve H.T., yakalandı.

Operasyonda M.A., isimli şahıs üzerinden 4 paket halinde 8.60 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu aparatı, bin 750 TL para, A.Y., isimli şahıs üzerinde ise 2 paket halinde 0.67 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Her iki şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108