Sakarya'da Huzur Operasyonu Yapıldı

Kent merkezinde 116 emniyet, 11 sağlık ve 6 maliye ekibinde katılmış olduğu operasyonda, aranan 6 şahıs yakalandı. 2 adet ruhsatsız tabanca ve bin 755 kaçak bandrol ele geçirildi

13 Ağustos 2017 Pazar 01:34
Sakarya'da Huzur Operasyonu Yapıldı

Sakarya'da polis, şehir merkezinde yapılan "huzurlu mekanlar" operasyonunda hakkında arama kararı olan 6 şahıs yakalandı, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bin 755 kaçak bandrol ele geçirildi.

Gece saatinde Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden 116, Sağlık İl Müdürlüğünden 11 ve Maliyeden 6 personelin katılımıyla "huzurlu mekanlar" operasyonu yapıldı.

Kent merkezinde 18 içkili mekana yapılan eş zamanlı operasyonda, vatandaşların kimlik sorgulaması yapıldı, üzerleri arandı. 427 şahısa uygulanan kimlik sorgulamasında aranan 6 şahıs yakalandı.

Ayrıca 2 ruhsatsız tabanca, 14 fişek, bin 755 sahte TAPDK bandrolu ele geçirilerek şüphelisiyle birlikte KOM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü personel yapılan denetimlerde ise mekanlara 4 bin 800 lira para cezası uygulandı, 6 iş yeri hakkında idari tutanak düzenlendi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108