Keşan'da Avcılık Günleri ne Zaman

Keşan Atıcılık Avcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Mermi, avcıların yeni sezonda çarşamba, cumartesi ve pazar günleri avlama yapılabileceğini söyledi.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 10:14
Keşan'da Avcılık Günleri ne Zaman

Mermi, gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, 2017-2018 av sezonunda 19 Ağustos'ta olacağını söyledi.

Av pul bedeli 110 lira olduğunu söyleyen Mermi, konuşmasına şöyle devam etti:

AVBİS uygulaması bu sene de devam etmiş olacak. Avlanma günleri bazı değişikliğe gidildi.

Avcılar yeni sezonda çarşamba, cumartesi ve pazar günleri avlanabilecek. Sezon açılmadan bir ya da 2 hafta evvel, bölge dışından gelenler üveyik avı yapıyor. 

Bu kaçak avcılığı görenler de av sezonun açıldığını zannediyor. Bu sebeple, 19 Ağustos'tan evvel avlananları gören vatandaşlarımız ilgili mercilere şikayet yapabilirler.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
DernekAvcılıkPul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108