Yıldırım Belediyespor Futbolda da İddaalı

Yıldırım Belediyespor, Süper Amatör Lig A Grubu 20. hafta karşılaşmasında Duaçınarıspor’u yenerek zirve iddiasını güçlendirmek istiyor.

01 Mart 2018 Perşembe 19:42
Yıldırım Belediyespor Futbolda da İddaalı

Süper Amatör Lig A Grubu’nda fırtına gibi esen Yıldırım Belediyespor, gruptaki 20. maçında 26 puanla 5. sırada yer alan Duaçınarıspor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 19 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan lacivert turkuazlılar, topladığı 44 puanla lider Yenişehir Belediyespor’un 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte aldığı galibiyetlerle play-off’a emin adımlarla yürüyen lacivert turkuazlılar, rakibini mağlup ederek zirve iddiasını kayıpsız sürdürmek istiyor. Duaçınarıspor- Yıldırım Belediyespor karşılaşması 3 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Şahin Başol Sahası’nda oynanacak.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 01.03.2018 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108